Прича о Зорану Чабаку, Сарајлији кога муслимански медији сатанизују - www.Bosna-Hercegovina.com

20. фебруар 2022.


ПРИЧА О ЗОРАНУ ЧАБАКУ, САРАЈЛИЈИ КОГА МУСЛИМАНСКИ МЕДИЈИ САТАНИЗУЈУ


У Босни и Херцеговини ако баштините традицију четника, аутоматски сте злочинац и у Федерацију можете отићи, али тешко ћете се вратити читави. Годинама помоћу медија дижу хајку на те људе.

Живи доказ тој тврдњи је Зоран Чабак, који ме вечерас срео и показао ми ове текстове са све сликама, да их боље упамте бивше комшије. Текстови су из тадашњих новина SAFF, a данас су истоимени промуслимански портал.

Зоран је четнички војвода и ту титулу му је уручио Вучко В. Игњатовић, син комаданта пожешког одреда Југословенске Војске у Отаџбини, регуларне војске једне краљевине признате од свих савезника у тогу Другог свјетског рата.

Он је мој суграђанин  био у сарајевским Хаџићима и сад је овдје у Братунцу. Познајем га од дјетињства и добар је човјек. Тешко је рањен приликом жестоких борби у Хаџићима 21. августа 1992. Због повреда главе са Сокоца је пребачен за Београд.

У Хаџиће се вратио тек у јануару 1993 године. Од тада до дана данас иде на лијечење и терапије једном мјесечно у Београд. Ратни је војни инвалид 1. категорије и сматрамм га храбрим човјеком. Цијеним пуно повратак са лијечења у онај наш пакао и ријетки су они, који поред лијечења изаберу фронт.

И то не било какав фронт, већ онај паклени унутар двоструке опсаде тадашњег Српског Сарајева. Фронт, какав је већина вас видила само на филму.


Општина Центар у Српском Сарајеву

Зоран воли четнике и ђед му је биo Дражин четник, као и већина Срба у мом крају. Није се нас пуно у партизанима прославило, нама је Игман био она планина која не смије пасти.

Тако су Зоран, покојни Милан Самоуковић, Срђан Врзић са још неки људима из Братунца организовали сабор четника у селу Слапашница. Добро се сјећам тог сабора и ових текстова послије сабора.

Зоран од тада може посјетити родни крај - Сарајево, само у сну, као и читаву Федерацију БиХ. Пропаганда којом вам раде о глави, јер сте Србин и волите оца, ђеда, прађеда и све своје претке.


Четнички војвода од Вардара - Јован Стојковић Бабунски
"Из ове наше победе, рађа се сунце слободе"

Четници нису само из периода 1941- 1945, већ још од времена Османлија у Вардарској Македонији крајем 19. и почетком 20. стољећа. Никад нису служили окупатору и велика зла чинили нису.

Колико знам најчувени су у читавој Европи по герилском начину ратовања, а да не говорим о ђенералу мученику Драгољубу Дражи Михајловићу, одликованом од стране САД и предсједника Трумана, јер је спасио 417 савезничких пилота (америчких и енглеских).

Снимани су филмови у Холивуду o Дражи и био је на насловници чувеног часописа TIME.

Али данас у БиХ ако сте љубитељ лика и дјела ђенерала Драже, те баштините традицију четника, од вас ће да створе монструма, који је ништа мање, већ клао дјецу по Сребреници. Како пише у овом тексту из новина SAFF.

Ето, свједок сам, да је Зоран Чабак у току дешавања у Сребреници био у Хаџићима, гдје је јуначки бранио родну кућу, од до тада невиђених напада потомака кољача из Ханџар дивизије, лојалне Анти Павелићу, поглавнику клеро-фашистичке НДХ. Истих оних потомака од дједова, који су нама Србима напунили јаме и руком нас убили бар милион на овој страни Дрине.

Чувена је та Ханџар дивизија коју је лично основао генерал Хајнрих Химлер, командант ГЕСТАПО-а и један од најмоћнијих особа Трећег Рајха. Муслимани су до јесени 1944. године највећим дијелом попуњавали оружане снаге Независне Државе Хрватске (усташе и домобрани) и од милоште названи "Хрватско цвијеће".


Јерусалимски муфтија Мухамед А. Хусеини
благосиља исламске ратнике на Балкану

Те колико знам, ткз. Бошњаци су процентуално имали највећи број припадника од свих окупираних народа у служби њемачког канцелара Адолфа Хитлера и његове ратне машинерије.

Не може промашит' да и творац овог текста о Зорану није потомак дједа и да не баштини дух фашизма.

Ти Зоране не брини бриге, чистог си образа и јуначког срца и док је Републике Српске слободно ходај и шубаре не скидај. Ја сам једном давно рекао, да како су лагали наше очеве, тако сад лажу нас.

 

Аутор: Бојан Вегара
Објављено: 17.02.2022.


Посјећено је: 262  пута
Број гласова: 14
Просјек: 4,66


Tags:
ZORAN CABAK
DRAGOLJUB MIHAILOVIC
CETNICI MAKEDONIJA
JUGOSLAVENSKA VOJSKA
GRAD SARAJEVO
OPSTINA HADZICI
BRATUNAC SREBRENICA
MUSLIMANSKI MEDIJI
JUZNA BOSNA
AVGUST 1992
SREDNJE PODRINJE
VUCKO IGNJATOVIC
DRUGI SVETSKI RAT
SOKOLAC ROMANIJA
TRUMAN AMERIKA
NEZAVISNA DRZAVA HRVATSKA
KRALJEVINA JUGOSLAVIJA
RATNI INVALIDI


Оцијените нам овај чланак:


ПОВЕЗАНЕ ВИЈЕСТИ:

Огроман успјех романа Жељка Пржуља "Сами на свијету" у Русији

Манастир Карно код Сребренице

Драган Јосиповић – Храбро срце славнога генерала Мргуда

Раденко Галинац (1969-1995)

Сјећање на Чагаљ 1992: Од Липaњских зорa мajкa je носилa крст

Сјећање на ратне дане у Сарајеву: Гозба код тетке и шљемови

Сјећање на дјечака Александра Обрадовића из Рогатице