Помозимо им - Bosna-Hercegovina.com

НЕ ОСТАВЉАЈ БЛИЖЊЕГ У НЕВОЉИ!На овој страни промовисаћемо хуманитарни рад и активности неких појединаца и организација који су протеклих година, па чак и деценија посветили управо помагању наших сународника, како би опстали на србској земљи Босни и Херцеговини.

Овај посао свакако није лак, већ поред новца, често захтева вријеме, логистику, људство, мукотрпан рад на терену, чекање, борбу са административним препрекама итд. Баш зато, мислимо да треба створити једну мрежу људи, организација, који би се међусобно помагали, а све са циљем да угрожени Срби на од Уне до Дрине, и од Саве до Јадрана добију неопходну помоћ.

Прочитајте извештаје са неких акција, можда ћете и ви добити неку добру идеју коју ћете спровести у дјело.Ако сте посјетилац нашег портала, слободно контактирајте неке од ових наведених организација, обратите им се телефоном или путем електронске поште. Размотрите заједно како да донесете неку одјећу, обућу, беби опрему, ћебад, храну, пиће, књиге, средства за хигијену, лијекове... у њихове просторије, да би касније то било однето на оним угроженим Србима.


ХО СРБИ ЗА СРБЕ
Сједиште: Пале, улица Светосавска бр. 8.
Портал: srbizasrbe.org
Ел. пошта: szsrepublikasrpska@gmail.com
Телефон: +387 (0)57 931 639

ХО БУДИМО ЉУДИ
Сједиште: Бања Лука, ул. Краља Петра бр. 83а.
Портал: budimo-ljudi.com
Ел. пошта: info@budimo-ljudi.com
Телефон: +387 (0)66 255 900